Joensuun tyypit

Erno Sallinen

Tuottaja

Mie oon Erno - muusikko, musiikintuottaja sekä vannoutunut kasaridiggari. Bändihommista kokemusta on tähän mennessä yli 15 vuotta eikä loppua näy. Soittajan roolin lisäksi näkemystä on kertynyt lukuisien yhtyeiden kanssa mm. äänituotannon merkeissä työskentelystä ja samaa teen Rock Academynkin riveissä.

Miulle maistuu yhtä hyvin Katy Perry kuin Cannibal Corpsekin - hyvä biisi on hyvä genrestä riippumatta. On kuitenkin aina pidettävä mielessä, että liukkaalla kitarasoololla voi pelastaa maailman!

  • Oma yhtye:
    Puhelin: 040 179 7790

 

Petri Pulli

Tuottaja

Mie oon Petri - genrerajoista viis veisaava musiikin moniottelija. Kiipparistina olen veistellyt kaikenlaista, funkista sankarihevin kautta jopa iskelmään. Kokemusta ja näkemystä löytyy parinkymmenen vuoden ajalta myös livemiksaushommista, studiosta lasin molemmin puolin, sekä nettisivujen vääntämisestä ja valokuvauksestakin. Tältä pohjalta mennään myös Rock Academyssa.

Teknologianörttinä kaikenlaiset uudet vermeet on aina kivoja. Tai vanhat, varsinkin jos on kyse analogisyntikoista.

Lempparityövälineet:

  • Moog Sub 37
  • Fujinon XF 35mm F1.4 R
  • Warwick Streamer Standard 5

Sähköposti:
Puhelin: 050 536 5435

 

Matti Kemppainen

Erikoisnuorisotyöntekijä

Mie oon Matti - bändihommien jokapaikanhöylä ja nenäpillimestari. Takana on 20 vuotta bänditoiminnan kokemusta sisältäen yli 250 keikkaa tapahtumatuottajana, miksaajana, roudarina tai esiintyjänä. Töiden ohella soitan kitaraa
Puhelin: 050 311 6274

 

Katri Kilpiä

Projektipäällikkö

Mie oon Katri - humppamuusikon tytär joka ei osaa soittaa mitään. Halua kyllä olisi; kitara on ollut kodin nurkassa pölyä keräämässä vuosia. Sointukoulu on edennyt sinä aikana yhden soinnun eteenpäin. Mutta ne jotka ei osaa soittaa, järjestää - ja se sujuukin erinomaisesti!

Työaika jakautuu puoliksi

 

 

Käyntiosoite

Joensuu Rock Academy
Kauppakatu 11
80100 Joensuu

Jos tulet kylään, soita ensin - olemme paikalla mihin aikaan sattuu!

 

Avaa kartta Google Mapsissa.

Postiosoite

Joensuun Popmuusikot ry
PL 240
80101 Joensuu